doosjesvoorsieraden.nl

Nieuws in het voorjaar 2018

Een mooie verdiepingsdoos met twee vakjes, marmer met blauw linnen.


Doosje met klepdeksel, geheel van Japans papier, eentje uit een serie in dezelfde kleur, maar in andere vormen
In het najaar van 2015 ben ik verhuisd van Herveld naar Renkum. Dat gaf een hoop gedoe en ik kwam niet aan het maken van doosjes toe op enkele na dan, vooral bestellingen. Hopelijk ga ik dit jaar weer voortvarend van start. Het onderdeel contact heb ik aangepast, zodat u mij kunt bereiken.

In Renkum heb ik in de tuin de beschikking over een atelier, dat ik nog wel moet inrichten om daar mogelijk cursussen doosjes maken en boekbinden te kunnen geven.
De voorraden papier en linnen zijn ook wel aan uitbreiding toe. Elke keer wil ik bij de bestellingen daarvan iets anders, anders krijg ik meer van het zelfde.
In het najaar wil ik alles op orde hebben.
Later meer.

Ja, intussen is het alweer bijna zomer 2018. Het gaat maar door. Op de rommelmarkten heb ik niets te zoeken. In de winter heb ik op de kerstmarkt in Soest gestaan, met wel veel investeringen in de aankleding van het Anton Piekhuisje, maar weinig verkocht gedurende die vier dagen. Wel leuke contacten. De Grietmarkt in Amerongen zal ik dit jaar weer bezoeken, begin september. Onverwacht heb ik ruim 50 doosjes in een keer verkocht, dus moet ik aan het werk om de voorraad op tijd aan te vullen. Het blijft heel leuk om steeds weer iets te maken.
 © 2019 doosjesvoorsieraden.nl  •  Powered by beat247